AULA MULTIESPAI I PATI

EDAT 0 - 3 Anys

Aula destinada a diferents activitats pels diferents grups de l'escola. En aquesta aula es realitzen activitats puntuals de psicomotricitat, tallers, explicació de contes, titelles i festes conjuntes.

Disposem d'un pati assolellat de 132 m2 destinat a l'esbarjo dels diferents grups de l'escola i a les diferents festes que fem durant el curs. Aprofitem també aquest espai per realitzar diferents tallers, circuits de psicomotricitat i activitats diverses amb els diferents grups.

L’Escola Bressol PAF El Drac Màgic disposa de tres aules, una aula polivalent, una cuina, despatx de direcció i un pati assolellat de 132m2.

AULA FORMIGUES

EDAT 0 - 1 Anys

Aula destinada al grup de P0. En aquesta aula fem les diferents activitats i el dia a dia del grup de lactants.

En la mateixa aula, però de manera diferenciada, trobem bressols per als més petits, canviador i tot el que cal per atendre les necessitats dels més petits.

Totes les aules i el mobiliari estan adaptats a les característiques de les diferents edats i tenen les mesures de seguretat adients segons normativa.

AULA CARGOLS

EDAT 1 - 2 Anys

Aula destinada al grup de P1. En aquesta aula fem les diferents activitats i el dia a dia del grup de 1 a 2 anys.

Disposa de pica per rentar-se les mans, canviador, lavabos i tot el que cal per atendre les necessitats dels infants d'aquest grup d'edat.

Totes les aules disposen de calefacció i aire condicionat.

AULA TORTUGUES

EDAT 2 - 3 Anys

Aula destinada al grup de P2. En aquesta aula fem les diferents activitats i el dia a dia del grup de 2 a 3 anys.

Disposa de pica per rentar-se les mans, canviador portàtil, lavabos i tot el que cal per atendre les necessitats dels infants d'aquest grup d'edat.